Informatii privind revizuirea pensiilor politistilor

In temeiul art. 2 din O.U.G. nr. 1/2011 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, pentru beneficiarii dreptului de pensie aflati in plata la Casa de Pensii Sectoriala a M.A.I. si carora recalcularea/revizuirea pensiilor nu le-au fost valorificate prima de concediu de odihna, premiul anual si/sau sporul de fidelitate, acordate dupa data trecerii in rezerva/incetarii raporturilor de serviciu pentru perioada de activitate, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare sau in baza hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile, se va efectua revizuirea pensiilor la cererea pensionarilor, insotita de adeverinta doveditoare a veniturilor respective.

Pentru obtinerea adeverintelor respective, pensionarii Ministerului Afacerilor Interne se vor adresa unitatii de la care au incetat raporturile de serviciu sau de unde au fost trecuti in rezerva. Sesizati faptele de coruptie ale personalului Ministerului Afacerilor Interne la telefon: 0800806806 - linie telefonica gratuita a Directiei Generale Anticoruptie.

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer, minim versiunea 4.0. Utilizarea versiunilor anterioare poate afecta modul de afisare a textului, respectiv graficii. Se pot utiliza alte browsere, insa exista riscul întâmpinarii unor dificultati.