da
UNIUNEA EUROPEANA

da
GUVERNUL ROMANIEI

da
Instrumente Structurale
2007 - 2013

           

 

 

 

 


 Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională


„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”


COMUNICAT PRESA


Implementarea proiectului “Sistemul Naţional Integrat de introducere şi actualizare a informaţiilor legate de Evidenţa Persoanelor”


Bucureşti, 12 septembrie 2012

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date cu sediul în Str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucureşti, derulează, începând cu data de 27.08.2012, proiectul “Sistemul Naţional Integrat de introducere şi actualizare a informaţiilor legate de Evidenţa Persoanelor (SNIEP)”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în calitate de Organism Intermediar (pentru Promovarea Societăţii Informaţionale).

Proiectul se implementează în municipiul Bucureşti pe o durată de 13 luni.

Valoarea totală a proiectului este de 26.658.760 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 21.499.000 lei.

Obiectivul principal constă în realizarea unui sistem informatic integrat care să gestioneze în mod unitar toate categoriile de date referitoare la evidenţa persoanelor. Astfel, prin implementarea acestui proiect se va asigura modernizarea sistemului actual de evidență a persoanelor, fapt ce va determina îmbunătățirea accesului la date, furnizarea rapidă de informații către instituțiile legal abilitate și creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Sorin Balasa
Tel.: 021.413.48.78
Fax: 021.413.50.49
e-mail: sorin.balasa@mai.gov.ro


 Sesizati faptele de coruptie ale personalului Ministerului Afacerilor Interne la telefon: 0800806806 - linie telefonica gratuita a Directiei Generale Anticoruptie.

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer, minim versiunea 4.0. Utilizarea versiunilor anterioare poate afecta modul de afisare a textului, respectiv graficii. Se pot utiliza alte browsere, insa exista riscul întâmpinarii unor dificultati.